NOVO! BESPLATNA USLUGA OBRADE KEŠ I STAMBENIH KREDITA

NOVO! BESPLATNA USLUGA OBRADE KEŠ I STAMBENIH KREDITA

Poštovani klijenti, 

 

Ovim putem Vas sa ponosom obaveštavamo da je naša agencija AS PRO NEKRETNINE doo(www.aspronekretnine.rs) potpisala ugovore o partnerstvu sa OTP bank a.d Beograd, kao i Banca Intesa a.d Beograd, za besplatno finansijsko savetovanje o bankarskim proizvodima kao i besplatno posredovanje između banke i korisnika kredita u cilju efikasnijeg odobrenja gotovinskih i stambenih kredita. 

 

Naše usluge podrazumevaju besplatne savetodavne usluge koje će omogućiti da Vaša odluka o kupovini nepokretnosti ili druge stvari bude efikasno realizovana, bez odlaska u banku.

 

Naše usluge prema Vama su strogo definisane u ugovoru o partnerstvu sa Bankom i podrazumevaju sledeće aktivnosti

• Naše klijente i treća lica koja su zainteresovana za saradnju, upoznajemo sa mogućnostima da kod naših Partnera mogu da otvore tekući račun, podnesu zahtev za gotovinski kredit i zahtev za stambeni kredit;
• Sve informacije i dokumentaciju koju dobijemo odKlijenta koristimo isključivo u cilju procene ispunjenja uslova kredita za koji je Klijent zainteresovan, čuvamokao poslovnu tajnu i da bez pisane saglasnosti druge strane nećemo saopštavati niti ustupati trećim licima.
• Zainteresovane klijente za konkretan proizvod ili uslugu ćemo uputiti u Banku sa pisanom najavom o našem Klijentu radi daljeg postupka. 
• Aktivno obaveštavamo o svim novinama bankarskih proizvoda, na mesečnom nivou a u skladu sa novim odlukama banke o promenama uslova kredita

 

 

VRSTE KREDITA 

✓ Gotovinski kredit i Kredit za refinansiranje 
✓ Stambeni krediti 
✓ Kredit sa namenom adaptacije
✓ Kredit sa namenom izgradnje

 

 

Značenje pojmova:

 

1. Klijent – punoletno fizičko lice koje je rezident Republike Srbije, a koje je pokazalo interesovanje za finansijske proizvode, konkretno otvaranje tekućeg računa i/ili podnošenje zahteva za gotovinski kredit i/ili zahteva za stambeni kredit.
2. Partnerstvo AS PRO NEKRETNINE doo Beograd i Banke  Banka sa kojom AS PRO NEKRETNINE doo Beograd ima prethodno zaključen Ugovor o poslovnoj saradnji, a u svrhe vršenja finansijskog posredovanja između Klijenata i Banke, sve u cilju pružanja usluga koje nudi Banka, i to usluga zaključenja ugovora o stambenom kreditu i/ili ugovora o gotovinskom kreditu i/ili pružanja drugih finansijskih proizvoda.

.

 

KATEGORIJE KLIJENATA

 

• Zaposleno lice - Fizičko lice zaposleno od strane poslodavca (kompanija, preduzeća, institucija, organizacija i preduzetnika ;
• Samostalno zaposleni / Preduzetnik (Preduzetnik je fizičko lice sa poslovnim kapacitetom, koji sprovodi aktivnosti u cilju ostvarivanja profita i koji je registrovan u skladu sa zakonom o postupku registracije u Agenciji za privredne registre);

Penzioner - Fizičko lice, korisnik domaćeg ili stranog penzionog fonda.

• Nezaposlena lica ne mogu da podnosu zahteve za kreditne proizvode Banke.
• Taksisti, zaposleni u taksi udruženjima, vlasnici poljoprivrednih gazdinstava i zaposleni u poljoprivrednim gazdinstvima ne mogu da podnesu zahteve za plasman.

 

 

Dodatne informacije: 

• Gotovinski krediti mogu biti nenamenski ili Krediti za refinansiranje bilo koje vrste kredita (gotovinski, potrošački, refinansirajući i auto krediti, kreditne kartice i dozvoljene minuse) uz mogućnost isplate dodatne gotovine
• Redovna mesečna primanja klijenta su primanja koja klijent prima u kontinuitetu i sa periodom između uplata zarada do najviše 40 dana u poslednjih 3 ili 6 meseci (preduzetnik/samozaposleni klijenti);
• Prihvatljivi dodatni prihodi klijenta su:
✓ Prihodi od davanja u zakup nepokretnosti koja se nalazi u vlasništvu podnosioca zahteva za plasman
✓ Ugovori o delu/uslugama, ugovori o članstvu u odborima i drugim komitetima pravnih lica.
✓ Alimentacija se ne može smatrati prihodom klijenta.

 

 

VISINA UČEŠĆA

 

Stambeni krediti sa namenom kupovine – bez osiguranja kod Nacionalne korporacije:

• 10% ukoliko je sredstvo obezbeđenja hipoteka na nekretnini koja nije predmet kupovine;
• Min. 20% ukoliko je sredstvo obezbeđenja hipoteka na nekretnini koja je predmet kupovine
• 10% ukoliko je sredstvo obezbeđenja hipoteka nanekretnini koja je predmet kupovine – u slučaju kada je klijent vlasnik jednog dela nekretnine i kupuje dodatni (preostali) deo nekretnine sa ciljem da postane vlasnik cele nekretnine.

 

Stambeni krediti – ostale namene:

• Izgradnja: 10%
• Adaptacija: 0%
• Refinansiranje: 0%
jastuci smrtovnice osmrtnicama
2022. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.