ponuda / Prodaja / lokal / Novi Beograd
Uroša Martinovića, Blok 67a, A blok
Novi Beograd, Beograd
573.640 €
StrukturaLokal
Kvadratura143 m2
NameštenostPrazan
SpratnostPR / 6
GrejanjeCG
StanjeLux
Novogradnja
Objavljen 03/08/2022, ID 50789

IZDVAJAMO IZ PONUDE - 4 LOKALA, A BLOK, 141M2, FRONTALNI DEO UL.UROŠA MARTINOVIĆA! 

U ovoj izuzetnoj ponudi su četiri lokala koja se nalaze jedan do drugog, zasebnih površina 30m2, 31m2, 37m2 i 46m2. Odlično su pozicionirani u renomiranom naselju A Blok, odmah uz glavnu ulicu naselja na veoma prometnom mestu, u blizini parka, ulaza u garažu, prodavnica, ali i škole.

Površine lokala imaju veliku staklenu površinu u obliku izloga, dok je jedan od njih dvostrano izlozima orijentisan. Svaki lokal se sastoji od jedne prostorije sa posebnim kompletnim mokrim čvorom.

Lokali su u zakupu, cena zakupa je 18eur/eur. na osnovu koje se može definisati povrat investicije u periodu oko 16 godina, što predstavlja visoko isplativu investiciju, sa tendencijom rasta usled rasta cena. 

Lokali su u vlasništvu pravnog lica. Prodaju se sva 4 zajedno, strategija prodaje ne podrazumeva parcijalnu prodaju.

Izbor vrhunksih materijala, savremena gradnja i visok nivo završne obrade, kojima se odlikuje ceo A Blok, odlika su i ovih lokala. Moderno projektovana stambeno-poslovna zgrada, obezbeđuje odlično pozicioniranje na tržištu svaku buduću delatnost koja bi poslovala u njima. U lokalima se može obavljati više različitih delatnosti, ili izdavati pojedinačno ili kao celina.

Zelene površine nalaze se oko celog kompleksa i među zgradama i prostiru se na preko 9.000m2.

Izgradnja kompleksa je podeljena u četiri građevinske faze od kojih su prve tri faze završene i useljene.

Na osnovu karakteristika samog A Bloka koji predstavlja jedno od TOP 10 najprestižnijih mesta za urban i udoban život i poslovanje, kao i položaj, kvalitet i upotrebljivost lokala, investicija u ovaj projekat predstavlja izuzetno isplativu  investiciju.

ZA PREPORUKU! 

 

 

Agencijska provizija 2%.
jastuci smrtovnice osmrtnicama
2022. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.