ponuda / Prodaja / lokal / Zvezdara
Marka Oreškovića, Bulbulder
Zvezdara, Beograd
363.000 €
StrukturaLokal
Kvadratura110 m2
NameštenostPrazan
SpratnostPR / 6
GrejanjeCG
StanjeNovo
Garaža
Novogradnja
Objavljen 14/09/2022, ID 51989

IZDVAJAMO IZ PONUDE – LOKAL U EXCLUZIVNOJ NOVOGRADNJI U UL. MARKA OREŠKOVIĆA!

 

Poslovno stambeni objekat se nalazi na Zvezdari, ul. Marka Oreškovica, u delu ulice koji se ukršta sa ul. Dimitrija Tucovića. Lokacija se nalazi na odličnoj poziciji, ui blizini je gradski saobraćaj povezan sa svim delovima grada, TC ZIRA, Đeram pijaca, Gradska bolnica, osnovne škole, marketi, kafići i restorani. 

Zgrada sadrži ukupno 14 stambenih jedinica i dve jedinice namenjene za lokale. Postoje dva lokala koji se prodaju kao celina, dok poslovanje kupca može biti podeljeno i u dva lokala, u zavisnosti od vrste delatnosti. 

 

Zgrada poseduje podzemnu garažu sa 18 parking mesta, prizemlje sa 2 lokala i 6 spratova.

 

Cene na oglasu su izražene bez PDV. Trenutna izgrađenost 70%. Uslovi plaćanja: 50% avans, 30% nakon 30 dana ili 80% useljenosti, 20% na primopredaji.  

Rok useljenja januar - februar 2023. 


Lokalima u prizemlju se pristupa sa javne površine. 

 

Fasada

Fasade savremenih materijala sa završnom obradom tipa dekorativni malter, fibercementne ploče, cementne ploče, aluminijumski profili, čelični profili i termoizolaciono staklo. 

Spoljna zaštita i izolacija

Temelji i podrumski zidovi rade se od armiranog betona sa adekvatnom hodroizolacijom sa spoljne strane.

Spoljna stolarija i bravarija

Delovi fasade u prizemlju koji su namenjeni poslovanju rešeni su u formi staklene zid-zavese sa delovima koji se otvaraju. Predviđeni profili su aluminijumski sa termoprekidom i paketom stakla tipa 4 godišnja doba. Ograde na terasama su metalne sa naglašenim vertikalnim podelama u boji fasadnih otvora. 

 

 

 

Agencijska provizija 2%.
jastuci smrtovnice osmrtnicama
2022. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.