ponuda / Prodaja / stan / Savski venac
Verde, Beograd na vodi
Savski venac, Beograd
130.000 €
Struktura1.0 soban
Kvadratura31 m2
NameštenostPrazan
Spratnost6 / 23
GrejanjeCG
StanjeLux
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Internet
Telefon
Klima
Objavljen 14/09/2021, ID 46175

Garsonjera 31m2, na šestom spratu, u zgradi BW Verde, sa pogledom na reku, pozicionirana nadomak savske obale nezaklonjenim pogledom i pešačkom stazom, najatraktivnije zgrade Kula Belgrade kao i najvećeg, najexluzvnijeg tržnog centra Galerija Begrade. 

 

Stanari BW Verde imaju direktan pristup novom parku. Zgrada uključuje i uređeno dvorište sa dečijim igralištem i prostorom za opuštanje, vrtić, parking na dva nivoa i konstantno obezbeđenje. 

 

Jedna od glavnih atrakcija u neposrednoj blizini je Sava Promenada, prelepo javno priobalno šetalište dugo 1,8 kilometara koje obuhvata pešačke i biciklističke staze, dečija igrališta i manje ugostiteljske objekte, prema kojem je stan orijentisan. Takođe, u blizini se nalazi i Galerija Beograd, sa najširim izborom maloprodajnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u regionu prema kojem je stan takodje orijentisan, dok Kula Beograd, najnovije gradsko obeležje i najviša zgrada u Srbiji, nudi višenamenski plato za interaktivne događaje i proslave tokom čitave godine, vidikovac sa panoramskim pogledima, ekskluzivni restoran na vrhu, balsku dvoranu, spa centar, bazen, fitnes centar i sale za sastanke u sklopu hotela The St. Regis Belgrade. Stan je orijentisan kako prema reci i šetalištu pored reke, tako i prema Kuli. Sumarno, stan ima širok pogled (preko 200') koji obuhvata reku Savu, Kulu, Galeriju i time dobija excluzivan položaj u okviru BW. 

 

BW Verde je rezidencijalna višespratnica visoka 83 m, sa 261 stambenom jedinicom različitih veličina. Lepo uređeno zajedničko dvorište stanarima obezbeđuje privatnost, a lokali maloprodaje zadovoljenje osnovnih dnevnih potreba.

 

Prostran lobi i recepcija u prikladnim zelenim tonovima. Sadržaji u sklopu BW Verde obuhvataju uređeno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i prostorom za opuštanje, vrtić, prostorije za porodične aktivnosti, podzemnu garažu na dva nivoa, pojedinačne namenske skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonoćno dežurno obezbeđenje. Radi dodatnog komfora, u prizemlju će se nalaziti i maloprodajni lokali sa rezervisanim parking mestima, za podmirenje osnovnih dnevnih potreba stanara.

 

Stan je po strukturi jednosoban površine 24,40m2, sa terasom površine 6,33m2, što čini celinu od 30,73m2.

 

U cenu stana ulaze ugradni plakari, kuhinjski elementi, vešernica i podrum. Stan ima pripadajuće garažno mesto koje se posebno može kupiti po ceni od Eur 22.700

 

Usled svojih karakteristika (retko atraktivna lokacija, odlična orijentisanost zgrade u okviru kompleksa BW, jedinstvena širina pogleda na reku i šetalište, Kulu i Galeriju, kvalitet gradnje, spratnost, dodatni sadržaji kao što su obezbedjenje, maloprodajni objekti, garažno mesto u okviru zgrade) kupovina stana čini sigurnu investiciju za kupce, kako za stanovanje tako i za izdavanje po visokoj ceni rentiranja, koja doprinosi isplativosti investicije i proseku od 10 godina. 

Agencijska provizija 2%.
Agent Dragana Šljivančanin
Pozovite direktno agenta 0628033109
2021. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.