ponuda / Prodaja / stan / Voždovac
Milice Milojković, Saobraćajni fakultet
Voždovac, Beograd
234.500 €
Struktura3.5 soban
Kvadratura109 m2
NameštenostPrazan
Spratnost5 / 5
GrejanjeCG
StanjeNovo
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Penthouse
Video nadzor
Interfon
Klima
Dvorište
Objavljen 24/11/2021, ID 47137

NOVOGRADNJA NA TROŠARINI – Ul.Milice Milojković, Penthouse, 3.5, 109m2

 

Moderno dizajnirana nova zgrada između ulica Milice Milojković i Stražilovska, pored ostalih novogradnji koje ulepšaju celu ulicu. Mirna ulica, zaklonjena od buke, nadomak prirodnog raja „Bajfordove šume“,VMA (vojno medicinske akademije), ulice Vojvode Stepe, Sportskog centra Banjica, Lidl-a koji se nalazi na svega 800m, vrtića Zvezdica, osnovne škole FilipFilipović, brojnih drogerija i apoteka, restorana i kafića, teretana i terena za rekreaciju, nekoliko banaka, crkve. 

 

Prostorije su sledeće površine: 

 

1 Hodnik 8.26m2

Kupatilo  4.54m2

3 Boravak, trpezarija, kuhinja.25m2

4 Soba 11.13m2

5 Soba 11.59m2

6 Soba 7.74m2

Kupatilo 3.18m2

Hodnik 5.95m2

9Terasa 21.52m2  

UKUPNO:109.16m2

 

Stan je veoma funkcionalan, penthouse, sa dosta prirodne osvetljenosti tokom celog stana. Okrenut je ka ulici Milice Milojković. 

Useljivost zgrade je 31.12.2022.

 

Stambeni objekat svedene je forme, projektovan tako da prezentuje savremeni koncept arhitekture i života. Fasadom dominiraju ujednačeni fasadni otvori velike površine i prostrane terase. Svedena materijalizacija čini ovaj objekat elegantnim i savremenim. Ulaz u objekat uvučen je u odnosu na osnovni gabarit zgrade. Dva velika svetlarnika i otvorenost prema zapadnoj i istočnoj strani obezbeđuje dobru provetrenost i osunčanost. Prema ulici projektovan je povučeni sprat na poslednjoj etaži i time je formirana prostrana krovna terasa sa pogledom na zelenilo Bajfordove šume i zgradu VMA – jednog od arhitektonskih simbola Beograda. Prema dvorišnoj strani fasada je svedena i čista, ujednačenog ritma otvora. Ovakav objekat odskače od okolnih objekata sa skromnijim estetskim karakteristikama, i iako je povučen on nedvosmisleno prezentuje savremeni koncept arhitekture i života.

 

Parkiranje je u poluukopanoj garaži koja je mala i jednostavna, bez nepotrebnog manevrisanja i nelagodnosti. Garaža ima otvoren ulaz, dobro je provetrena.

 

Zgrada je termo izolovana kvalitetno i prema energetski efikasnim pravilima. Terase takođe imaju termoizolaciju radi sprečavanja pojave hladnih „mostova“. Podovi su i zvučno izolovani. Svi metalni delovi na fasadama (prozori i ograde) su antracit boje. Na uličnom frontu kombinacija kamenih ploča i kontaktne fasade. Krov je ravan sa završnim slojem od šljunka. Lift je predviđen, iako je mala spratnost zgrade. Direktna veza sa garažom.

Cena stana je EUR 2.150/m2 plus PDV.Cena je izražena bez PDV. Kupci prvog stana imaju pravo povraćaj PDV.


Zbog svih prednosti kao što su lokacija, cena, kvalitet, ovi stanovi prestavljaju veoma sigurnu investiciju kupcu kako za stanovanje tako i za izdavanje! 
.

Agencijska provizija 2%.
2021. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.