ponuda / Prodaja / stan / Voždovac
Joakima Rakovca, Trošarina
Voždovac, Beograd
151.500 €
Struktura3.0 soban
Kvadratura72 m2
NameštenostPrazan
SpratnostPR / 4
GrejanjeCG
StanjeNovo
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Dvorište
Objavljen 24/11/2021, ID 47139

USELJIV STAN NOVOGRADNJA NA TROŠARINI - prizemlje/4, 3.0, 72m2!

Prilaz iz ulice Vojvode Stepe 346, okretnica tramvaja.

Objekat je smešten u maloj i kratkoj ulici Joakima Rakovca. Verovatno neprimetnoj za sve osim njene stanovnike. Povučenost od buke i saobraćaja karakterističnih za jednu od žila ovoga grada, ulice Stepa Stepanović, a opet tako blizu svega. Lidl se nalazi na svega 50m, vrtić Zvezdica, osnovna škola Filip Filipović, brojne drogerije i apoteke, brza hrana i kafići, teretane i tereni za rekreaciju, nekoliko banaka, crkva – najrazličitiji sadržaji. Čak i autom do prve pumpe ili servisa ne morate preći ni 300m. Uvek ćete biti u centru dešavanja kad god poželite da napustite ovu malu oazu. Sve na dohvat ruke.

Trošarina predstavlja saobraćano čvorište ovog dela Beograda. Potez oko trošarine je karakterističan i po nekoliko drugih repera, značajnih na nivou celog grada – VMA (bojno medicinske akademije), naselje Stepa Stepanović, Sportski centar Banjica.

Pažljivo projektovani stanovi imaju odličnu iskorišćenost prostora, bez nepotrebnih hodnika, sa maksimalnim brojem soba u odnosu na ukupnu kvadraturu stana. Prostorije su pravilnih formi, površina srazmernih nameni kao i među sobom, gde veći broj spavaćih soba prati i veći dnevni prostor. Dnevne prostorije su objedinjene u jednu celinu, bez zidova. Iz dnevnog prostora se pristupa tarasi.

Parkiranje je u poluukopanoj garaži koja je mala i jednostavna, bez nepotrebnog manevrisanja i nelagodnosti. Garaža ima otvoren ulaz, dobro je provetrena.

Zgrada je termo izolovana kvalitetno i premaenergetski efikasnim pravilima. Terase takođe imaju termoizolaciju radi sprečavanja pojave hladnih „mostova“. Podovi su i zvučno izolovani. Svi metalni delovi na fasadama (prozori i ograde) su antracit boje. Na uličnom frontu kombinacija kamene obloge i demit fasade. Krov je provetren, sa strehom od 50cm. Lift je predviđen, iako je mala spratnost zgrade. Direktna veza sa garažom.

Površine prostorija su: 

Predsoblje 11.12m2

Kupatilo 4.92m2

Boravak, trpezarija, kuhinja. 24.54m2

Toalet 3.09m2

Soba 11.00m2

Soba 13.41m2

Terasa  3.85m2  

UKUPNO:71.93m2

Cena stana je izražena bez PDV. 
Cena stana je €2.100/m2 plus Pdv, kupci prvog stana imaju pravo na pvraćaj PDV. 

Zbog svih prednosti kao što su lokacija, cena, kvalitet, ovi stanovi prestavljaju veoma sigurnu investiciju kupcu kako za stanovanje tako i za izdavanje! .

 

 

 

 

Agencijska provizija 2%.
2021. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.