ponuda / Prodaja / stan / Zvezdara
Marka Oreškovića, Dimitrija Tucovića
Zvezdara, Beograd
152.600 €
Struktura2.0 soban
Kvadratura58 m2
NameštenostPrazan
Spratnost2 / 6
GrejanjeCG
StanjeNovo
Terasa
Lift
Novogradnja
Interfon
Objavljen 03/11/2022, ID 50839

IZDVAJAMO IZ PONUDE – EXCLUZIVNA NOVOGRADNJA U UL. MARKA OREŠKOVIĆA!

Poslovno stambeni objekat se nalazi na Zvezdari, ul. Marka Oreškovica, u delu ulice bliže ul. Dimitrija Tucovića. Lokacija se nalazi na odličnoj poziciji, ui blizini je gradski saobraćaj povezan sa svim delovima grada, TC ZIRA, Đeram pijaca, Gradska bolnica, osnovne škole, marketi, kafići i restorani. 

Zgrada sadrži ukupno 14 stambenih jedinica i dve jedinice namenjene za poslovni prostor. Zgrada poseduje podzemnu garažu sa 18 parking mesta, prizemlje sa 2 lokala i 6 spratova. Cena je 2500e/m2 + PDV. 

Različite strukture i površine stanovima i to: 

Dvosoban,  56,38m2, sprat II

Trosoban, 73,90m2, spratovi IV,V

Trosoban, 82,42m2, spratovi IV,V

Četvoroisoban, 145,71, sprat VI

Cena stanova €2.600 + PDV 

Mogućnost odabira parketa i pločica (10 opcija) Cene na oglasu su izražene bez PDV. Trenutna izgrađenost 70%. Uslovi plaćanja: 50% avans, 30% nakon 30 dana ili 80% useljenosti, 20% na primopredaji.  Cene garažnih mesta su EUR 16.000 + pdv. Površina 12m2. Tri etaže. Autolift. Klasičan system parkiranja. 

Izuzetno kvalitetna tehnička opremljenost: 

Nadzemni deo objekta orijentisan je prema ulici Dimirtija Tucovića, ulici Marka Oreškovića i prema unutrašnjosti parcele (dvorištu). Objekat ima jedno stambeno jezgro iz koga se pristupa stanovima na svim stambenim etažama. Lokalima u prizemlju se pristupa sa javne površine. 

Lift ima pristup svim etažama (od nivoa -3 podruma do šestog sprata.Podzemna garaža ima zasebno stepenište (od nivoa podruma -3 do prizemlja) sa izlazom na pristupnu pešačku stazu u parteru. 

Fasada

Fasade savremenih materijala sa završnom obradom tipa dekorativni malter, fibercementne ploče, cementne ploče, aluminijumski profili, čelični profili i termoizolaciono staklo. Posebne pažnja posvećena je detalju čeličnih terasa orjentisanih prema ul. Dimitrija Tucovića i prema dvorištu.

Spoljna zaštita i izolacija

Spoljni fasadni zidovi izoluju se termoizolacionim materijalom, postavljenim prema spoljnom prostoru. Sve međuspratne ploče zvučno su izolovane. Temelji i podrumski zidovi rade se od armiranog betona sa adekvatnom hodroizolacijom sa spoljne strane.

Spoljna stolarija i bravarija

Staklene površine u delovima objekta namenjenim stanovanju rešene su kao prozorski elementi od aluminijumskog profila sa termoprekidom, dvostrukim nisko-emisionim staklom i prvoklasnim okovom za ovaranje oko horizontalne i vertikalne ose ili u formi kliznih balkonskih vrata. Za zaštitu od sunca predviđene su aluminijumske roletne. 

Delovi fasade u prizemlju koji su namenjeni poslovanju i delovi fasade na prvom spratu koji su namanjeni stanovanju rešeni su u formi staklene zid-zavese sa delovima koji se otvaraju. Predviđeni profili su aluminijumski sa termoprekidom i paketom stakla tipa 4 godišnja doba. Ograde na terasama su metalne sa naglašenim vertikalnim podelama u boji fasadnih otvora. 

Zidovi

Pregradni zidovi između stanova projektovani su kao termoizolacioni sendvič zidovi debljine 30 cm (opeka 12cm, termoizolacija 6cm, opeka 12cm). Pregradni zidovi unutar stanova su od opeke debljine 12cm. U kupatilima i toaletima projektovane su vodonepropusne gips-kartonske obloge na mestima ugradnih vodokotlića. Zidovi ka komunikaciji projektovani su od opekarskog bloka debljine 20cm.

Unutrašnji otvori – vrata

Ulazna vrata u stanove su sigurnosna, dimenzija 100 x 220 cm u rangu BOSAL. Vrata u stanovima su od farbanog MDF-a, sa ravnim krilom i ispunom od ekstrudiranog polistirena. Sobna vrata su dimenzija 90x220 cm, a kupatilska 80x220 cm.

Podovi

Za obradu podova u stanovima predviđen je višeslojni parket standardne klase, dok je u sanitarnim blokovima i kuhinjama planirana obrada od granitne keramike. Završna obrada poda terasa su protivklizne granitne pločice i deking. Podovi u komunikacijama oblažu se granitnom keramikom. U garaži je završni sloj epoksidni premaz. U tehničkim prostorijama predviđeno je oblaganje poda protivkliznim keramičkim pločicama domaćeg proizvođača.

Garaža

1. Stabilni sistem za automatsko otkrivanje i dojavu požara- vreme zadrške- 270 sekundi;  2. Stabilnog sistema za gašenje požara – sprinkler.

Opremljenost:   Putnički lift,  Autolift 

 

 

 

 

Agencijska provizija 2%.
2023. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.