ponuda / Prodaja / stan / Zvezdara
Živka Davidovića , Konjarnik
Zvezdara, Beograd
103.000 100.450 €
Struktura2.0 soban
Kvadratura49 m2
NameštenostPrazan
Spratnost4 / 6
GrejanjeCG
StanjeNovo
Terasa
Lift
Garaža
Parking
Novogradnja
Video nadzor
Interfon
Klima
Dvorište
Objavljen 11/01/2022, ID 47082

DVOSOBAN STAN 49M2 - USELJIVA NOVOGRADNJA U UL. ŽIVKA DAVIDOVIĆA! 

 

Cena stana je EUR 2.050/m2, stan prodaje vlasnik pravno lice, kupac ne plaća PDV, već porez na prenos apsolutnih prava od 2,5%.

Zgrada je useljiva, izdata upotrebna dozvola. 

 

Useljiv, funkcionalan, dvosoban stan se nalazi u okviru residencijalno-poslovnog kompleksa zgrada (lamele A,B i C), nadomak Ustaničke ulice, TC Aviv, Beo Shopping centra i bazena Olimp. Lokacija je izuzetno dobro pozicionirana, dosta prirodno osvetljena, okružena svim komercijalnim sadržajima i infrastrukturom dovoljnom za udoban život u "lokalu".  U svakoj lameli postoji podzemna garaža i pripadajuće parking mesto za svaki stan, koje se može odvojeno kupiti. 

 

Stan ima dnevni boravak, trpezariju i kuhinju kao open space koncept, spavaću sobu, kupatilo, ulazni hodnik i terasu. Prostorije imaju sledeće površine: 

 

01 | ULAZ | 3.91 M2   

02 | KUHINJA | 4.32 M2

03 | DNEVNI BORAVAK SA TRPEZARIJOM | 17.76 M2

04 | SPAVAĆA SOBA | 12.42 M2

05 | KUPATILO | 4.06 M2

06 | TERASA | 6.60 M2

 

Stan je veoma funkcionalan, dosta prirodne osvetljenosti tokom celog stana. Okrenut je ka divno uređenom dečijem dvorišnom igralištu. Unutar lamela se nalazi veliku unutrašnji park za najmlađe stanare naselja, ispunjen igralištima i sadržajima za decu. Pored parka, u okviru kompleksa se nalazi i Predškolska ustanova. Prednost kod ovih stanova je orijentisanost ka dvorištu a ne ka ulici, zbog veoma uređenog parka/igrališta koje daje miran i ugodan pogled, nasuprot ulično okrenutim stanovima obzirom da su okolne ulice uske i bez ovakvog pogleda. Druga prednost je za porodice sa decom, obzirom da im pruža komfor i bezbednost za decu. 

 

Korišćeni materijali i keramika su birani sa pažnjom u cilju održanja visokog standarda gradnje. 

 

Zbog svih prednosti kao što su lokacija, cena, kvalitet, ovi stanovi prestavljaju veoma sigurnu investiciju kupcu kako za stanovanje tako i za izdavanje! 

 

 

TEHNIČKA OPREMLJENOST

 

KONSTRUKTIVNI SKLOP Skeletni sistem gradnje, AB noseća konstrukcija, dimenzije konstruktivnih elemenata, AB ploče 20-30cm, AB stubovi 50x55cm, sa ravnim neprohodnim krovom. Spratna visina 276 cm (od gotovog poda do plafona).

PREGRADNI ZIDOVI Između stanova sendvič zid: giter blok 10cm + kamena vuna 3cm + giter blok 10cm. U stanovima: šuplja opeka 10 cm.

FASADNI ZID Kontaktna fasada: giter blok 19cm + tvrda kamena vuna 12cm + malter (preko mreže i rabica) + bavalit kao finalna obrada fasade u svetloj boji. Na pojedinim delovima – ventilisana fasada: giter blok 19cm + kamena vuna 12cm + Fundermax ploce na potkonstrukciji, u tamnijem tonu.

FASADNA STOLARIJA Prozori i balkonska vrata – Aluminijumska fasadna stolarija, sa profilima “Profilati” i troslojnim staklom punjenim argonom.

UNUTRAŠNJA SOBNA VRATA Drvena vrata, proizvođača “Lamex” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta.

ULAZNA VRATA U STANOVE Sigurnosna ulazna vrata, proizvođača “Porta De Lux”

KLIMA UREĐAJ Split sistem proizvođača “Tesla”, jedna spoljna + jedna unutrašnja jedinica po stanu.

PARKET Hrastov, troslojni “Tarkett” parket, S klase, lakiran zaštitnim lakom sa brušenom završnom obradom.

KERAMIKA U KUHINJI I KUPATILU  Podna i zidna granitna keramika proizvođača “Atlas Concorde” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta. Na zidovima kuhinje visina postavljanja keramike je u visini 60cm iznad radne ploče, odnosno na 90cm od gotovog poda. Zidovi kupatila obložu se keramikom do plafona.

SANITARIJE KUPATILO

•    Ugradni vodokotlić i WC šolja proizvođača “Peštan” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta (garancija 10 godina na vodokotlić)

•    Umivaonik proizvođača “Vileroy Boch” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta

•    Kada proizvođača “Enmon” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta

•    Bojler prohromski “Termorad” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta (garancija na kazan 10 godina, garancija na ostale komponente 25 meseci)

•    Baterije proizvođača “Grohe” ili drugog proizvođača istog ili sličnog kvaliteta (garancija 5 godina)

VENTILACIONE VERTIKALE Predviđene su u kupatilima i kuhinjama, od “Schiedel” ventilacionih kanala i ventilatorima sa nepovratnim klapnama. Svaka ventilaciona vertikala je zasebna što znači da nema mešanja mirisa između stanova. Kuhinjske aspiratore (nape) ne ugrađuje Prodavac.

TERMO I ZVUČNA IZOLACIJA Između stanova i hodnika zgrade – kamena vuna 8cm. U okviru međuspratne konstrukcije – kamena vuna 3cm.

GREJANJE Objekat je priključen na sistem daljinskog grejanja (JKP Beogradske elektrane). U stanovima su predviđeni radijatori proizvođača “Global VOX”, sa merenjem potrošnje kalorimetrima.

ENERGETSKI PASOŠ 

ENERGETSKI RAZRED B

Godišnja potrebna energija za grejanje sa prekidom

QH,nd = 578508.6 x 0,778 = 450079.7 (kWh/m2a)

Godišnja potrebna energija za grejanje qH,nd (kWh/m2a)

QH,an = 450079.7 / 15869.6 = 28.36 (kWh/m2a)

QH.nd rel = 28.36 / 60 = 47.27%

Agencijska provizija 2%.
2022. Sva prava zadržana. As Pro Nekretnine doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.